Workshop “Ontdek je innerlijke kracht”:
de essentie van je ziel

Ben je op zoek naar een diepere verbinding met jezelf en wil je je ware essentie verkennen? Sta je open voor een transformerende reis die je in contact brengt met de diepten van je ziel?
Dan nodig ik je uit om deel te nemen aan de workshop: “Ontdek je Innerlijke Kracht”: een creatieve reis naar de essentie van je ziel.

Deze workshop is een unieke gelegenheid om jezelf onder te dompelen in een holistische benadering van verschillende krachtige technieken en methoden die je zullen helpen om contact te maken met de essentie van je ziel.

Ik ben ervan overtuigd dat de antwoorden op onze levensvragen op te halen zijn in de diepere lagen van onze ziel. Ik streef er daarom in deze workshop naar om een dieper begrip te krijgen door naar het grotere geheel te kijken in plaats van slechts naar een klein deel.

Misschien is dit je eerste kennismaking met je innerlijke kracht of heb je al op andere manieren contact gehad met je ziel; elke keer openbaart zich een ander deel van jezelf. Een deel dat op dat moment belangrijk voor jou is en waar je iets mee mag gaan doen. Elke creatie wil jou iets laten inzien of vertellen; het is als het afpellen van de spreekwoordelijke ui.

Wat kun je verwachten:
• Zielskaarten maken:
je maakt je eigen Zielskaart, een intuïtieve kunstvorm die je helpt diepe inzichten te krijgen en je innerlijke wereld te verkennen.
• Visualisatie:
Ontdek de kracht van visualisatie om je geest te kalmeren, je hart te openen en je te verbinden met de kern van wie je werkelijk bent.
• Systemisch Coachen:
Ervaar de transformerende werking van systemisch coachen, een benadering die je helpt oude patronen te begrijpen, los te laten en ruimte te maken voor groei en transformatie.

Voor wie is deze workshop:
Deze workshop is geschikt voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei, zelfontdekking en zielsverbinding. Of je nu nieuw bent in deze praktijken of al enige ervaring hebt, je zult waardevolle inzichten en tools opdoen om je reis naar zelfontdekking te verdiepen.

Waarom deelnemen:
– Verken de diepten van je ziel en kom in contact met je innerlijke essentie.
– Leer praktische technieken om balans, rust en helderheid te vinden in je leven.
– Ontmoet gelijkgestemde individuen en bouw verbindingen die blijvende steun bieden.

Ben je klaar om je innerlijke reis te beginnen?
Meld je aan door het formulier op onze website in te vullen en reserveer je plek voor deze betekenisvolle ervaring. Samen gaan we op ontdekkingsreis naar je innerlijke kracht. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen op de workshop “Ontdek je Innerlijke Kracht”.

Datum: kijk voor diverse data in de agenda [link]
• Tijd: 19.00 uur – 22.00 uur
• Locatie: AdVie-coaching, Graaf 16, 6101 CE Echt
• Bijdrage: €47,00 inclusief alle materialen, koffie en thee

Scroll naar boven