Wie ben ik? 

Ik ben Nicole Stals van het mooie geboortejaar 1970, getrouwd met Henk en woonachtig in Geleen. Ik heb de laatste jaren mogen ontdekken dat ik meer ben dan dat ik dacht. Ik heb ontdekt .... 

Ik ben niet meer grijs! 

Maar sta nu in balans in volle kleurenpracht! 

Wil je weten hoe mij dit is gelukt? Lees mijn verhaal hieronder.

Na mijn scheiding in 2013 ben ik in een burn-out terechtgekomen, ik voelde me kleurloos en lusteloos. Het verliezen van mijn baan hielp daar toen ook niet echt bij. Echter door het oppakken van mijn opleiding Opleidingskunde ben ik in contact gekomen met NLP. De keuze om  NLP Practitioner+ opleiding te gaan volgen was snel gemaakt. De eerste oefeningen brachten zoveel inzicht, zo veel meer dan andere trajecten die ik heb gevolgd. Ik was verkocht; dit is een methodiek die écht werkt!

Neurolinguïstisch programmeren (NLP) is een methodiek voor training, coaching en communicatie-verbetering (@dVie coaching). Tijdens deze opleiding heb ik aan de hand van mijn eigen levensvraagstukken het NLP-programma doorlopen.

Ik heb hierbij zelf aan den lijve ervaren wat er allemaal voor mooie en bijzondere dingen gebeuren als je gaat werken met de NLP-technieken. Ik heb mooie inzichten gekregen en belemmerende overtuigingen achter kunnen laten. Het heeft mij laten inzien en geleerd dat ik niet de kleur uit mijn omgeving hoeft te halen, maar dat ik heel veel kleur in mijn innerlijke ik heb. 

Op het einde van de opleiding heb ik een schilderij gemaakt, waarin ik heb geprobeerd mijn gevoel weer te geven (zie foto). 
Tijdens de vervolgopleiding NLP Master is me helder geworden dat ik het inkleuren van het leven professioneel wil uitdragen, zo is @dVie ontstaan: 

 

@dVie

[ad = toevoegen, Vie = leven];

Voeg(t) iets toe aan je leven!

Ik wil kleur toevoegen aan het leven, zodat de wereld weer een beetje mooier wordt.  Ik wil dit doen met mensen die het grijs achter zich willen laten en hun leven willen invullen met hun eigen mooie kleuren.