Referenties van klanten: 

Reactie plaatsen

Reacties

Sandra
4 maanden geleden

Mij heeft het geholpen te ervaren dat oplossing meestal op een ander niveau liggen dan waar het probleem naar voren komt. Heel verhelderend om hier achter te komen.
Nicole heeft een inzichtelijk overzicht van gegeven en we hebben situaties onderzocht. Hierdoor kan ik met meer plezier en in mijn eigen flow de dingen doen.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar mijn blokkade en kwamen we er achter dat de blokkade niet in mijn leven lag maar in dat van mijn voorouders. Door de begeleiding ben ik dat stuk terug kunnen gaan in mijn familielijn. Nooit gedacht dat NLP mij hierbij zou kunnen helpen.
Dit was een onderdeel met enorme diepgang en emotie voor mij waarbij het mogelijk was om deze blokkade te transformeren. Dit heeft mij emotioneel diep geraakt. Ook te ervaren wat dit alles met mijn familie heeft gedaan en ook hun stuk beter kan plaatsen.
Deze sessie zal ik nooit vergeten en ben je hier erg dankbaar voor Nicole!!

Voor mij was de hele training uiterst waardevol.

Manon
5 maanden geleden

De coaching door Nicole ervaar ik als zeer waardevol. Op en rustige en respectvolle manier gaat ze samen met je op zoek naar oplossingen en handvaten om zo je leven beter in balans te krijgen.

Uw gegevens zullen worden behandeld volgens de richtlijnen van de AVG wet.