Nicole Stals
Jouw gepassioneerde gids naar
persoonlijke groei en transformatie!

Nicole Stals, een ervaren professional in het veld van persoonlijke ontwikkeling, is de trotse hoofdtrainer van AdVie-coaching. Met haar diepgaande kennis en toewijding aan het begeleiden van anderen, is Nicole een waardevolle bron van inspiratie en ondersteuning op jouw reis naar persoonlijke groei en levenskracht.

Met meer dan 20 jaar ervaring en een sterke educatieve achtergrond, heeft Nicole een indrukwekkende reeks opleidingen en certificeringen op haar naam staan.
Als gecertificeerd internationaal NLP-trainer en NLP-master coach heeft ze diepgaande expertise in Neuro-Linguïstisch Programmeren, een krachtige methodiek voor verandering en groei. Haar bekwaamheid en professionaliteit zijn ook erkend door Nobtra, een vooraanstaand instituut voor trainers in Nederland. Ze gebruikt hierbij de techniek van familieopstellingen, dit is therapeutische benadering die tot doel heeft verborgen dynamieken en onderliggende patronen binnen een familie of systeem aan het licht te brengen.

Een van de meest waardevolle aspecten van Nicole’s aanpak is haar vermogen om goed te luisteren en een veilige ruimte te creëren waarin cliënten zich gehoord en begrepen voelen. Ze heeft een natuurlijk talent om tot de kern van de hulpvraag te komen en de essentie te begrijpen. Nicole gelooft dat ware transformatie begint met een diepgaand begrip van jezelf en de uitdagingen waarmee je geconfronteerd wordt. Met haar warmte, empathie en betrouwbaarheid begeleidt ze je door het proces van transformatie en helpt ze je om nieuwe perspectieven en mogelijkheden te ontdekken.

Creativiteit is een andere kwaliteit die Nicole inzet bij haar werk. Ze is in staat om innovatieve benaderingen te gebruiken die aansluiten bij jouw unieke behoeften en leerstijl. Door gebruik te maken van verschillende technieken en methodieken, waaronder familieopstellingen en het gebruik van systemisch werk, helpt Nicole je om diepgaand inzicht te krijgen in de dynamieken die je groei belemmeren. Ze ondersteunt je bij het doorbreken van patronen, het loslaten van belemmerende overtuigingen en het transformeren van negatieve ervaringen.

Nicole Stals is niet alleen een ervaren trainer en coach, maar ook een betrokken en authentiek persoon. Ze heeft zelf de kracht van persoonlijke ontwikkeling ervaren en is gepassioneerd over het begeleiden van anderen op hun pad naar persoonlijke groei en levenskracht. Met haar begeleiding en expertise zul je je geïnspireerd voelen om jouw volledige potentieel te omarmen en een leven te leiden dat in lijn is met jouw diepste verlangens.

Scroll naar boven