@dVie Zielskaarten maken                         

@dVie Zielskaarten is een techniek die je fantasie, je intuïtie en krachtige uitgeknipte plaatjes met elkaar verbindt tot een nieuw plaatje, je Zielskaart.

Een Zielskaart is dus het resultaat een creatieve manier communiceren met je innerlijke ik, je ziel. Het maken van Zielskaarten herinnert je eraan dat je zelf de creator bent van je eigen leven.  

Clarissa Pinkola Estes beschrijft dit prachtig metafoor in haar boek “Women who run with the wolves” : 

LaLoba een indiaanse vrouw vindt in de woestijn een skelet van een wolf. Zorgvuldig verzamelt ze alle botten en neemt ze mee naar haar tent. Ze rangschikt de botten. Ze zingt de botten toe. ze blijft maar zingen tot de botten zich bij elkaar voegen en transformeren tot een prachtige mooie vrouw die vol vreugde de tent uitrent. Vrij om zichzelf te zijn. 

Wat voor moois ontstaat er als je dingen samenvoegt tot iets nieuws? 

Werkwijze 

Stuur een bericht naar nicole@advie-coaching.nl voor je in te schrijven voor de workshop Zielskaarten maken!

Je neemt de workshop 3 tijdschriften die je aanspreken mee die verknipt mogen worden. Mijn favorieten zijn de Happinez, Margriet, Libelle, boekjes over woninginrichtingen, fotografie kortom van alles is te gebruiken. Ik heb zelf ook diverse tijdschriften en we kunnen ook van elkaar gebruiken.

Wil je dat ik de tijdschriften voor je verzorg dan betaal je €7,50 extra. 

Ik zorg voor de rest: plaksel, scharen, karton en natuurlijk iets lekkers te snacken en te drinken passend bij het tijdstip van de dag 🙂

 

Workshop 2,5 uur

€30,00 (incl btw)