Training: Waarom doe ik wat ik doe? 

In deze training kijken we naar hoe informatie je brein binnen komt. Hoe zetten deze prikkels je gedachtegang in werking? Welke indrukken laat
je weg en op welke reageer je juist? Waar komt deze reactie vandaan? Hoe reageer je zelf en hoe reageren mensen op jouw reactie?
Dit noemen we communicatie. Is dit dan een communicatietraining? Nee! : het gaat veel verder dan het alleen aanleren van technieken. In deze training onderzoeken we meer de vraag: Waar komt het vandaan dat ik op deze manier doe wat ik doe? 

 

Als je namelijk in beeld krijgt wat je doet op bepaalde (moeilijke) momenten kun je er ook voor kiezen om er iets aan te veranderen. Door een verandering in te zetten kun je gaan ontdekken waar je innerlijke kracht zit en hoe je deze te allen tijde kunt inzetten. 

 

Tijdens deze training gaan we als groep aan de slag in vier dagdelen van drie uur en krijg je halverwege een persoonlijke coachingssessie van anderhalf uur om goed tot de kern van je kracht te komen. De groepsgrootte is maximaal 8 personen. 

 

Wat doe ik?                                        groep /1 dagdeel / 3 uur

Wat is mijn doel?                               groep /1 dagdeel / 3 uur

Wat is de kern van mijn kracht?     individueel op afspraak / 1,5 uur 

Wie ben IK?                                        groep/ 1 dagdeel / 3 uur

Wat is de volgende stap?                groep /1 dagdeel / 3 uur

Data 2020 locatie Urmond 

zaterdag 15 febr 9.30 - 12.30

zaterdag 29 febr 9.30 - 12.30

op afspraak persoonlijke coaching 

zaterdag 14 mrt 9.30 - 12.30

zaterdag 28 mrt 9.30 - 12.30 

 

dinsdag 10 maart 19.30 - 22.30

dinsdag 17 mrt 19.30 - 22.30 

op afspraak persoonlijke coaching 

dinsdag 31 maart 19.30 - 22.30

dinsdag 7 april 19.30 - 22.30

 

 

@dVie biedt onderstaande sessie aan.
Vul de gevraagde informatie in en ontvang een vrijblijvende offerte. 

In deze training kijken we naar hoe informatie je brein binnen komt, hoe deze prikkels je gedachtengang in werking zet, welke indrukken je weglaat en op welke je juist reageert, waar deze reactie vandaan komt en hoe je reactie geeft tot hoe mensen reageren op deze reactie.  Dit noemen we communicatie, is dit een communicatietraining? Nee, het gaat veel verder dan het alleen aanleren van technieken. In deze training onderzoeken we meer de vraag: Waar komt het vandaan dat ik op deze manier doe wat ik doe? 

Prijs is per persoon, minimaal aantal deelnemers 4, op locatie in Urmond.