Herken je dat ook, dat je jezelf wegcijfert en je meer in dienst staat van de ander?

Dat je regelmatig over je grens heen gaat en niet goed voor jezelf zorgt?

Dat je niet achter het stuur zit van je eigen bus, maar dat een ander deze bestuurt?

 

Wij mensen proberen positief te denken en duwen negatieve gedachten vaak weg. Uit ervaring blijkt dit niet de meeste handige benadering te zijn om een blijvende verandering te bewerkstelligen. De figuurlijke bal onder water houden kost niet alleen heel veel kracht, maar belangrijker nog, het belemmert je om beide handen vrij te hebben om dát te doen wat jij zou willen doen. 

 

Hoe bijzonder zou het zijn als je weer in balans komt, dát doet wat goed voor jou is, te ontdekken wie je echt bent en te ervaren dat je dan: 

  • gemakkelijker keuzes maakt,
  • grenzen kunt aangeven,
  • zelf richting geeft aan je leven,
  • in balans bent,
  • rust ervaart, 
  • vrijheid voelt,
  • authentiek mag zijn, 
  • liefde kunt ervaren en geven,
  • in je kracht kunt staan.

@dVie biedt onderstaande sessies aan.
Kies een van onderstaande mogelijkheden.
Vul de gevraagde informatie in en je ontvangen een vrijblijvende offerte.
Ik neem contact met je op om je wensen te horen en samen af te stemmen wat het beste traject is.

In deze training kijken we naar hoe informatie je brein binnen komt, hoe deze prikkels je gedachtengang in werking zet, welke indrukken je weglaat en op welke je juist reageert, waar deze reactie vandaan komt en hoe je reactie geeft tot hoe mensen reageren op deze reactie.  Dit noemen we communicatie, is dit een communicatietraining? Nee, het gaat veel verder dan het alleen aanleren van technieken. In deze training onderzoeken we meer de vraag: Waar komt het vandaan dat ik op deze manier doe wat ik doe? 

Prijs is per persoon, minimaal aantal deelnemers 4, op locatie in Urmond. 

Omdat elk team anders is en andere ontwikkelgebieden heeft, is afstemming noodzakelijk. Aan de hand van deze afstemming volgt er een prijsopgave.

Voordat deze teamtraining start hebben alle teamleden het DISC-profiel invullen en persoonlijke toegelicht gekregen. Daarna worden deze persoonlijke profielen gekoppeld aan een teamprofiel. Dit teamprofiel staat centraal in de training.

Training voor praktijkopleider (PO); dit is een communicatietraining. In deze training leert de PO zich bewust te zijn van zijn stijl van communiceren, zijn gesprekstechnieken afstemmen op de leerling en hem/haar weten te motiveren en een beeld hebben van de schoolopleiding vs. werk. 

Om te zorgen voor een borging in het werk, wordt de training verdeelt over een aantal weken. Op deze manier kunnen de PO het geleerde gaan toepassen op de werkvloer en in de opvolgende module hierop reflecteren.

Prijs is per persoon, minimaal aantal deelnemers 8, op locatie in Urmond. 

Deze training is ook mogelijk op andere locatie en op maat voor bedrijven. Afhankelijk van de wensen is de prijs op aanvraag 

 

Dagdeel 1:  Opleiding en overdrachtsdocument              

Dagdeel 2:  Communicatie                                                    

Dagdeel 3:  Motiveren & Feedback geven