@dVie Oil werkt therapeutisch met & verkoopt de prachtige volledig biologische, etherische oliën van dōTERRA. 

Therapeutisch

Je lichaam begrijpt de communicatie met essentiële oliën en hun bestanddelen en weet dus precies wat het met de plantenstoffen moet doen. Doordat de bestanddelen zo klein zijn kunnen ze direct de cellen binnendringen. Daar kunnen ze virussen, bacteriën en parasieten vernietigen en andere ziekten in ons lichaam tenietdoen. De essentiële oliën zijn zo goed doordat ze therapeutische stoffen in een zeer geconcentreerde vorm bevatten. Zo heb je voor een 15 milliliter flesje lavendel ongeveer 70 kg lavendelbloemetjes nodig en voor citroenolie 45 citroenen. Hieruit blijkt wel dat essentiële oliën zeer effectieve middelen zijn. Het bijzondere eraan is dat ze door hun communicatie met het lichaam toch een zeer zachte helende werking hebben. 

Bij @dVie worden de oliën therapeutisch gebruikt als ondersteuning om het emotionele en fysieke welzijn te bevorderen. De oliën van dōTERRA kunnen in een zeer breed scala van toepassingsmogelijkheden worden gebruikt als enkelvoudige etherische olie of als samengestelde etherische olie, al naar gelang de wensen en toepassing. In combinatie met coaching kunnen etherische oliën bijdragen dat processen extra geactiveerd en gestimuleerd worden. Daarnaast zorgt  de olie voor ondersteuning in het veranderingsproces. maak een afspraak 

 

Verkoop

Voordat er overgaan tot verkoop kijken we eerst samen naar de toepassingsmogelijkheden en bepalen welke olie het beste werk bij de aandoening die je wilt ondersteunen. Tijdens het gebruik van de etherische oliën wordt er altijd gratis ondersteuning geboden.  werkwijze 

 

Etherische olie: het ultieme antwoord van moeder natuur!

Etherische of essentiële oliën zijn natuurlijke aromatische verbindingen (componenten) die worden gevonden in zaden, schors, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten.

dōTERRA (2018) CPTG etherische oliën vormen de zuiverste en veiligste pure etherische oliën beschikbaar op de markt op dit moment. Ze zijn zorgvuldig en vakkundig gedestilleerd uit planten die met de juiste zorg en aandacht zijn geteeld en geoogst door ervaren kwekers over de hele wereld. dōTERRA neemt alleen genoegen met de “beste” en meest ideale samenstelling en werkzaamheid van hun essentiële olie. Hierdoor herkennen ervaren gebruikers van etherische olie meteen de superieure kwaliteit en natuurlijke puurheid van dōTERRA etherische olie.  

Klik op interessant filmpje waar de werking van etherische oliën wordt uitgelegd.