@dVie Familie-opstellingen 

“ALS JE DE STENEN OP JE WEG NIET OPRUIMT
STRUIKELEN JE KINDEREN ER OVER”. *

Herken je dit ook? Zo'n gevoel dat er een onzichtbare onderstroom bestaan, die wezenlijk invloed heeft op je handelen. Je voelt soms iets ongrijpbaars, maar je hebt geen idee wat, waar en waarom?

Want je weet dat je om geluk en tevredenheid te ervaren het belangrijk is dat je zelf betekenis geeft aan een situatie, ongeacht wat de ander daarvan zal vinden. Dat je handelt volgens de normen en waarden die jij belangrijk vindt. Toch blijkt dat leven volgens voor jouw belangrijke normen en waarden niet altijd genoeg is om je te vrede te voelen.   

Een familie-opstelling kan je helpen om hier inzicht in te krijgen door dat je het systeem van je eigen herkomst opstelt. Je maakt dan verborgen dynamieken en onzichtbare relaties tussen jouw familieleden zichtbaar. Tijdens een opstelling maak je gebruik van mensen (representanten), voorwerpen of symbolen om de belangrijkste betrokken van het systeem te plaatsen in de ruimte. Door het opstellen van je familiesysteem maak je: 

1) onzichtbare patronen zichtbaar, zo zijn ze beter hanteerbaar. 

2) ontstaat er een helende werking als de realiteit onder ogen wordt gezien. 

 

Overgave aan wat onvermijdelijk is, 

GEEFT KRACHT!

 

* Surinaamse gezegde

Om goed te kunnen afstemmen of we iets voor elkaar kunnen betekenen is een online kennismakingsgesprek van belang. 

Na dit gesprek bespreken we de optimale route om met jouw vraagstuk aan de slag te gaan. 

Sale!

Maak nu gebruik van de introductieprijs.

De online famileopstelling is een opstelling via een digitale ZOOM-meeting. In deze ZOOM-meeting zullen andere mensen deelnemen als participant. Jouw vraag staat centraal. 

Duur 1,5 uur