Werkwijze 

Als je het DNA van je persoonlijkheid te weten wil komen door middel van een DISC-profiel, maak dan een afspraak voor een intake-gesprek. 

Tijdens dit intake-gesprek bespreken we de mogelijkheden van het profiel, stellen we de kaders van de context waarbinnen de test wordt afgenomen.

Je krijgt een link naar je mailadres gestuurd. Deze link wordt specifiek voor jou aangemaakt en is slechts eenmalig te gebruiken. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 15 min van je tijd.

Als de vragenlijst volledig is ingevuld wordt de rapportage opgesteld. De volgende stap is het bespreken van de rapportage. Dit gesprek duurt ongeveer 2 uur.

 

Wat is er inbegrepen bij bij de prijs van een persoonlijke rapportage: 

  • Uitgebreide rapportage met duidelijke uitleg van jouw persoonlijke profiel,
  • DISC basiskaart; karakteristieke van de voorkeursstijlen,
  • QuickScan DISC; om het voorkeurgedrag van de andere te kunnen herkennen, 
  • DISC stijlenkaart; ter verdieping van de 4 voorkeursstijlen. 

 

@dVie biedt onderstaande sessies zowel individueel als voor teams aan.
Vul de gevraagde informatie in en ontvang een vrijblijvende offerte.
Ik neem contact met je op om je wensen te horen en samen af te stemmen wat het beste traject is.
Voor teams is afstemming noodzakelijk, stuur in dat geval een e-mail naar nicole@advie-coaching.nl.

De uitslag van deze analyse is een waardeoordeel-vrije weerspiegeling van het voorkeur gedrag binnen een specifieke context.
@dVie kan met de DISC-methode inzicht geven in jezelf; hoe jij je verhoudt in je gezin, vriendengroep of binnen je team en hoe je reageert als je stress ervaart.

Omdat elk team anders is en andere ontwikkelgebieden heeft, is afstemming noodzakelijk. Aan de hand van deze afstemming volgt er een prijsopgave.

Voordat deze teamtraining start hebben alle teamleden het DISC-profiel invullen en persoonlijke toegelicht gekregen. Daarna worden deze persoonlijke profielen gekoppeld aan een teamprofiel. Dit teamprofiel staat centraal in de training.