Werkwijze 

Intakegesprek 

Het intakegesprek staat in het teken van kennismaken. Aan de hand van een gesprek gaan we samen onderzoeken waar voor jou de uitdagingen liggen en welke overtuigingen je belemmeren om je uitdagingen aan te kunnen pakken.  

Na dit gesprek heb je in beeld waaraan je kunt gaan werken en wat je mag verwachten in de vervolgsessie(s). De keuze is dan aan jou; jij bepaalt of je door wil gaan of niet. 

 

Coachingssessie

Tijdens de coachingssessie(s) ga je werken aan je vraagstukken en zul je door mij begeleid worden tijdens de diverse oefeningen die jij uitvoert. Ik werk bij voorkeur vanuit mijn kantoor om een veilige en rustige sfeer te creëren. Het is daarnaast ook een optie om in de natuur te werken. 

Na elke sessie heb je de keuze om wel of niet door te gaan in je proces. We bepalen samen de frequentie van de opvolgende sessies. 

Aanmelden:

Kies een van onderstaande mogelijkheden. 

Vul de gevraagde informatie in en je ontvangt een vrijblijvende offerte. 

Wij nemen contact met je op om je wensen te bespreken en samen af te stemmen wat het beste traject is. 

Betaling volgt na dit persoonlijk contact en het maken van een afspraak of aanmelden voor training.

In onze beleving werkt coaching alleen op basis van vertrouwen. Daarom starten we altijd met een intake-gesprek, we ervaren dan beiden of er een klik is om samen te werken aan jouw coachvraag. 

Maakt je na de intake gebruik van de coaching-vijf-strippenkaart, dan worden de kosten voor de intake omgezet in een extra coaching-sessie. 

Wil je dat het leven leuk, gezellig, liefdevol, uitdagend is, maar lopen er tegelijkertijd zaken niet altijd zoals je graag zou willen.

@dVie helpt je ontdekken 'hoe' jij de dingen doet die je doet en hoe je deze (indien gewenst) kunt veranderen.

Waarschijnlijk heb je meer sessies nodig, dan is dit traject aan te raden. 

Vijf sessies van 1,5 tot 2 uur. 

Geldig tot 1 jaar na aanschaf.