Wie is @dVie-coaching?

Ik ben Nicole Stals, een spontane, actieve vrouw, die nieuwsgierig in het leven. Vooral in de ontwikkelingsfases van het leven. Ik ben getrouwd met Henk, samen met mijn twee bonuszonen leiden we een mooi leven in Echt

Na een emotioneel lastigere periode in mijn leven heb ik de laatste jaren mogen ontdekken dat ik meer ben dan dat ik dacht. Ik heb ontdekt ….

 

Ik ben niet meer grijs! 

Maar dat ik sta nu in balans in volle kleurenpracht! 

Na mijn scheiding in 2013 ben ik in een burn-out terechtgekomen, ik voelde me kleurloos en lusteloos. Het verliezen van mijn baan hielp daar toen ook niet echt bij. Echter door het oppakken van mijn opleiding Opleidingskunde ben ik in contact gekomen met NLP. De keuze om  NLP Practitioner+ opleiding te gaan volgen was snel gemaakt. De eerste oefeningen brachten zoveel inzicht, zo veel meer dan andere trajecten die ik heb gevolgd. Ik was verkocht; dit is een methodiek die écht werkt!

Mijn Missie

Mensen bewust maken hoe krachtig
hun eigen energie is.

Ze laten ervaren hoe ze hun
zelf-genezend vermogen
kunnen activeren om weer
in balans komen met
hun innerlijke kracht.

Tijdens deze opleiding heb ik aan de hand van mijn eigen levensvraagstukken het NLP-programma doorlopen. Ik heb hierbij zelf aan den lijve ervaren wat er allemaal voor mooie en bijzondere dingen gebeuren als je gaat werken met de NLP-technieken. Ik heb mooie inzichten gekregen en belemmerende overtuigingen achter kunnen laten. Het heeft mij laten inzien en geleerd dat ik niet de kleur uit mijn omgeving hoeft te halen, maar dat ik heel veel kleur in mijn innerlijke ik heb.

Op het einde van de opleiding heb ik een schilderij gemaakt, waarin ik heb geprobeerd mijn gevoel weer te geven (zie foto).
Tijdens de vervolgopleiding NLP Master is me helder geworden dat ik het inkleuren van het leven professioneel wil uitdragen, zo is @dVie ontstaan.

De opleiding familie- en organisatieopstellingen heeft mijn ontwikkeling compleet gemaakt. Nu ben ik instaat om samen met jou naar de diepste lagen van je ontstaansgeschiedenis te kijken en de bron op te sporen van je coachvraag. 

Ik ben er van overtuigt dat de diepste triggers ontstaan zijn in je levensjaren tussen 0-7 jaar. Daar worden de groeven geprint op jouw levens-lp, jouw levenslied. Veel groeven op de levens-lp maken mooie muziek, maar te diepe groeven daar blijf je in hangen of ze klinken niet mooi. De technieken die ik gebruik in mijn coaching zijn gericht op het herkennen van de diepe groeven, erkennen dat ze er zijn en daarna inzetten op transformatie naar het herstellen van jouw mooiste levenslied. 

Februari 2022 is het dan eindelijk zover, na een zeer leerzaam traject heb ik mijn doel bereikt: 

POST HBO NLP-TRAINER!

 Wat heb ik veel geleerd in dit traject nog meer over de achtergrond van de technieken maar vooral nog meer over mezelf als persoon. 

 

Ik wil kleur toevoegen aan het leven,
zodat de wereld weer een beetje mooier wordt.
Ik wil dit doen met mensen die het grijs achter zich willen laten en
hun leven willen invullen met hun eigen mooie kleuren.
Vol levens-kracht!